Anneke (1970) heeft in 1992 haar MEAO BA/BE diploma behaald aan het Rivierenlandcollege in Tiel en is in 1992 haar loopbaan gestart als Assistent Accountant bij Flantua Accountants en Belastingadviseurs in Utrecht, Schalkwijk en Nieuwegein.

Vanwege haar verhuizing in 2000 naar het oosten van het land is Anneke gaan werken bij  OSGMetrium in Arnhem als Senior Medewerker Financiële Zaken. Tot en met 2014 was ze hier verantwoordelijk voor de financiële administratie van meerdere klanten.

Van 2015 tot en met 2016 is ze werkzaam geweest bij Stichting Rijnstad in Arnhem als medewerker Finance & Control. Hier was ze verantwoordelijk voor de interne financiële administratie en ondersteunde de salarisadministrateur.

Anneke heeft diverse vak gerelateerde trainingen gevolgd bij onder andere AFAS Software in Leusden en GetCertified Opleidingen (Excel Expert) in Arnhem.

In 2017 is Anneke bij Torstai in dienst getreden. Bij Torstai voert ze de financiële administratie en de salarisadministratie voor diverse bedrijven.

Anneke houdt van fotografie, lange wandelingen met haar hond, Italië, Zumba, zwemmen, (live)muziek en festivals bezoeken.